Kako besplatno naučiti tajne digitalnog marketinga?

U suvremenom svijetu u kojem vlada tehnologija oglašavanje nije bilo nikada brže, a biti jedinstven i prepoznatljiv nikada nije bio veći izazov. Internet je postao bojište za pozornost kupaca, a digitalni marketing ključan alat u tome. Kako se istaknuti u pretrpanom tržištu? Kako poboljšati svoj marketing? Odgovore na ova pitanja možete saznati na programu obrazovanja Internetski marketing i brendiranje kojem je cijena 544,83 €, a sada je dostupan BESPLATNO uz vaučere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Iskoristite vaučere za besplatno obrazovanje

Zahvaljujući vaučerima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Učilište Potencijal pruža izvanrednu mogućnost svima koji žele napredovati u IT sektoru. Bilo da ste zaposleni ili nezaposleni putem vaučera možete se besplatno upisati na različite programe obrazovanja koje nudi Učilište Potencijal. Trenutno su dostupni programi kao što su Internetski marketing i brendiranje, Objektno orijentirano programiranje, Web programiranje te Dizajniranje i upravljanje bazama podataka. Važno je napomenuti da se vaučeri mogu iskoristiti samo jednom te da nisu dostupni učenicima, redovnim i izvanrednim studentima niti umirovljenicima. Ne propustite priliku za stjecanje vrijednih vještina i napredak u karijeri! Prijavite se već danas!

Što nudi program  obrazovanja Internetski marketing i brendiranje?

Ovaj program omogućuje vam da se uključite u priču kako je internetski marketing zavladao nad svim ostalim oblicima marketinga. Prijavite se za naš program obrazovanja i naučite najnovije tehnike i strategije koje će vam pomoći da se istaknete u digitalnom svijetu. Naši stručnjaci će vas provesti kroz sve ključne aspekte internetskog marketinga, uključujući SEO, društvene mreže, e-mail marketing, oglašavanje na internetu i još mnogo toga.

Usklađenost programa s vašim potrebama

Program se može pohađati u učionici ili nastavom na daljinu u realnom vremenu pa pruža priliku za učenje bez obzira na geografsku lokaciju polaznika. Nastava se održava svaki drugi dan u popodnevnim satima, s rasporedom prilagođenim polaznicima,  obično u trajanju do četiri školska sata dnevno, što ovaj program čini pristupačnim i fleksibilnim za sve polaznike. Također, snimke predavanja dostupne su na online platformi, omogućujući polaznicima jednostavno nadoknađivanje propuštenih sati i ostanak u toku s gradivom, čak i ako nisu mogli prisustvovati uživo. Za sudjelovanje u online predavanjima potrebno je računalo s mikrofonom, a opcionalno i s kamerom. U slučaju nedostatka opreme, nudimo besplatno korištenje prijenosnog računala tijekom trajanja programa.

Kako se prijaviti?

Kako biste se prijavili putem vaučera, potrebno je posjetiti platformu https://mojvaucer.hzz.hr/  i prijaviti se za dostupne vaučere. Proces prijave je jednostavan, potreban vam je e-građanin identitet, osobna iskaznica, rodni list, svjedodžba/diploma, životopis i vjenčani list, u slučaju promjene prezimena. U popisu dostupnih programa odaberite Učilište Potencijal i program obrazovanja Internetski marketing i brendiranje, a nakon što vam je vaučer odobren, proces prijave trebate odraditi i kod nas. Po dolasku u Učilište ispunjavate upisnicu i potpisujete ugovor nakon čega ste spremni za početak predavanja. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na e-mail adresu info@ucilistepotencijal.hr ili na kontakt broj +385 95 854 32 11.

Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

Programi

Informacije

Otkrijte svoj
potencijal

© 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
Stranicu izradio creatos.hr