PRAVILA PRIVATNOSTI

Saznajte kako se prikupljaju, koriste, otkrivaju i štite osobni podaci naših posjetitelja.

Pravila privatnosti

Učilište Potencijal – ustanova za obrazovanje odraslih, Cret Bizovački, Matije Gupca 90, OIB: 06310345317 posvećeno je zaštiti privatnosti svih osobnih podataka koje prikupimo za vrijeme Vašeg korištenja Usluge – web stranice ucilistepotencijal.hr, kao i prilikom Vaše interakcije s nama.

Ova Pravila privatnosti opisuju kako Učilište Potencijal koristi i štiti Vaše osobne podatke. 

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje Usluge. 

Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka u skladu s ovim Pravilima privatnosti.

Ova Pravila privatnosti posljednji su put ažurirana u studenom 2023.

 

Posjetitelji web stranice

Učilište Potencijal putem web stranice ucilistepotencijal.hr prikuplja podatke koji ne otkrivaju osobnu identifikaciju Posjetitelja, kao što su vrsta preglednika, jezične postavke, web mjesto s koje se upućuje te datum i vrijeme svakog pristupa Posjetitelja. Svrha prikupljanja neosobnih podataka je bolje razumijevanje kako Posjetitelji koriste web stranicu Učilišta Potencijal.

Učilište Potencijal putem web stranice ucilistepotencijal.hr prikuplja potencijalno osobne podatke kao što je adresa internetskog protokola (IP). Međutim, Učilište Potencijal ne koristi IP adrese za identifikaciju svojih Posjetitelja i ne otkriva takve informacije.

 

Prikupljanje osobnih podataka Posjetitelja

Određeni Posjetitelji web stranice Učilišta Potencijal odabiru interakciju s Učilištem Potencijal, prilikom koje Učilište Potencijal može prikupiti osobne podatke Posjetitelja (npr. adresa elektroničke pošte, ime i prezime).

Količina i vrsta informacija koje Učilište Potencijal prikuplja ovisi o prirodi interakcije. U svakom slučaju, Učilište Potencijal prikuplja takve podatke samo u onoj mjeri u kojoj je to potrebno ili prikladno za ispunjenje svrhe interakcije Posjetitelja s Učilištem Potencijal.

Kada prikuplja osobne podatke Posjetitelja Učilište Potencijal čini to u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR Uredba).

 

Obrada osobnih podataka Posjetitelja

Osobne podatke koje Posjetitelj dostavi prilikom interakcije s Učilištem Potencijal, Učilište Potencijal koristit će u svrhe odgovora na upit Posjetitelja ili slanje promotivnih poruka koje bi Posjetitelja eventualno mogle zanimati.

Posjetitelji mogu u bilo kojem trenutku spriječiti Učilište Potencijal ih se dalje kontaktira u promotivne svrhe slanjem takve obavijesti na adresu elektroničke pošte navedenoj na našoj web lokaciji https://ucilistepotencijal.hr/kontakt/.

Osobne podatke koje dostavi Posjetitelj Učilište Potencijal neće prosljeđivati trećim stranama.

Učilište Potencijal osobne podatke Posjetitelja obrađuje samo kada za to ima određeni pravni temelj poput legitimnog interesa, privole ili ga zakon na to obvezuje.

 •  

Pravo pristupa osobnim podacima

U svakom trenutku Posjetitelj može od Učilišta Potencijal zatražiti kopiju osobnih podataka koje je prikupio od Posjetitelja, slanjem takve obavijesti na adresu elektroničke pošte navedenoj na našoj web lokaciji https://ucilistepotencijal.hr/kontakt/.

 

Zadržavanje osobnih podataka

Učilište Potencijal zadržat će osobne podatke Posjetitelja u svojim sustavima samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje svrhe u koju su osobni podaci prikupljeni. Učilište Potencijal čuva podatke za kontakt sve dok Posjetitelj ne zatraži da se njegovi podaci izbrišu, slanjem takve obavijesti na adresu elektroničke pošte navedenoj na našoj web lokaciji https://ucilistepotencijal.hr/kontakt/.

 

Prava Posjetitelja u pogledu osobnih podataka

U odnosu na osobne podatke Posjetitelja koje je prikupilo Učilište Potencijal, Posjetitelj može: 

 • zatražiti kopiju osobnih podataka
 • zatražiti ažuriranje osobnih podataka odnosno ispravak podataka za koje Posjetitelj misli da su netočni ili nepotpuni;
 • zatražiti brisanje odnosno ograničenje obrade osobnih podataka
 • prigovoriti obradi osobnih podataka i/ili
 • povući svoj pristanak na obradu osobnih podataka (kada se obrada temelji na privoli i privola je jedina dopuštena osnova za obradu), slanjem takve obavijesti na adresu elektroničke pošte navedenoj na našoj web lokaciji https://ucilistepotencijal.hr/kontakt/.

 

Kolačići

Pogledajte našu Politiku kolačića za više informacija o tome koji način prikupljamo kolačiće.  

 

Poveznice na druge mrežne stranice

Naša mrežna stranica može sadržavati poveznice na druge mrežne stranice. Naša Pravila privatnosti odnose se samo na našu mrežnu stranicu, pa ako kliknete na poveznicu na drugu mrežnu stranicu, trebali biste pročitati njihova pravila privatnosti.  

 

Promjene Pravila privatnosti

S vremena na vrijeme možemo promijeniti ova Pravila privatnosti, o čemu ćemo Vas obavijestiti objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici. Savjetujemo Vam da povremeno pregledate Pravila privatnosti radi eventualnih promjena.  

Promjene Pravila privatnosti stupaju na snagu kada budu objavljena na ovoj stranici.  

 

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja vezana za Pravila privatnosti, možete nas kontaktirati putem adrese elektroničke pošte navedenoj na našoj web lokaciji https://ucilistepotencijal.hr/kontakt/.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr