Osnovni koncepti testiranja programske podrške

Razvijte vještine potrebne za osiguravanje kvalitete i pouzdanosti programske podrške kroz temeljno razumijevanje testiranja, automatizacije i strategija otkrivanja grešaka.

O programu

Cijena programa:

Redovna cijena programa je 850,00 €.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 75 sati, od čega 45 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 30 sati je namijenjeno samostalnim aktivnostima polaznika.

Opis programa:

U svijetu softvera, gdje su brzina razvoja i neumoljiva potreba za pouzdanošću postale ključne, osnovno poznavanje i primjena testiranja programske podrške postaju nezaobilazni. Naš program obrazovanja vodi  vas kroz sveobuhvatno putovanje od temelja testiranja, važnosti njegove uloge u razvojnom ciklusu programske podrške, do naprednih metoda i alata koji omogućavaju efikasno testiranje i kontrolu kvalitete.

Kroz kombinaciju teorijskog i praktičnog rada, pokrivamo sve od osnovnih metoda testiranja, različitih razina i vrsta testiranja, do primjene alata za automatizaciju testiranja. Program je dizajniran da vas osposobi za upravljanje testnim procesima, kontrolom kvalitete programske podrške i efektivnim izvještavanjem i praćenjem anomalija.

Završetkom ovog programa, steći ćete ključne vještine potrebne za poboljšanje softverskih proizvoda kroz manualno i automatsko testiranje te se pripremiti da postanete važan dio bilo kojeg razvojnog tima i doprinijeli izgradnji pouzdanijih i kvalitetnijih softverskih rješenja.

Uvjeti upisa:

Za upis u program potrebno je imati završenu osnovnu školu.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika, predvidivo u svibnju 2024. godine.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr