UČILIŠTE POTENCIJAL

ustanova za obrazovanje odraslih

home-image.jpg

MISIJA

Učilište
Potencijal

Vjerujemo da nikada nije kasno za učenje i ostvarivanje svojih snova. Naša misija je pružiti vam inspirirajuće i prilagodljive obrazovne programe koji će vas voditi prema uspjehu. Bez obzira na vaše ciljeve i profesionalne ambicije, mi smo tu da vas podržimo na putu do ostvarenja vaših snova.

0 +
Polaznika
0
Programa
0 +
Sati učenja

Dokumenti

TKO SMO MI

AleksandarCvenic

Aleksandar Cvenić, mag. ing. sec.

RAVNATELJ

Tel: 091 890 1233

E-mail: ravnatelj@ucilistepotencijal.hr

IgorJakopicek

Igor Jakopiček, mag. educ. math. et. inf.

ANDRAGOŠKI VODITELJ

Tel: 095 854 32 11

E-mail: voditelj@ucilistepotencijal.hr

PREDAVAČI

IgorJakopicek

Igor Jakopiček, mag. educ. math. et. inf.

Igor Jakopiček je andragoški voditelj i osnivač Učilišta Potencijal, vlasnik obrta za programiranje Potencijal, a kao nastavnik predaje programe iz područja razvoja i testiranja softvera. S obzirom da je po zvanju magistar edukacije matematike i informatike, prvih deset godina karijere posvetio je nastavničkom radu u osnovnoj i srednjoj školi. S obzirom da se tijekom rada kao nastavnik kontinuirano usavršavao u području programiranja, svoju karijeru nastavio je kao C# i .NET developer u privatnom sektoru. Kao senior programer redovito je sudjelovao u edukacijama novih programera, a njegova predanost obrazovanju doseže višu razinu osnivanjem Učilišta Potencijal. Trenutno uz poslove nastavnika i andragoškog voditelja radi i kao razvojni inženjer u području testiranja softvera. Svoja znanja iz područja automatskog testiranja softvera te frontend i backend developmenta redovito obnavlja, uvijek težeći izvrsnosti u svojim profesionalnim vještinama.

MarioSalai

Mario Salai, dipl. ing. el.

Mario Salai, diplomirani inženjer elektrotehnike, predano obavlja ulogu nastavnika u Prvoj srednjoj školi Beli Manastir. Kroz godine rada u školi, aktivno sudjeluje na državnim natjecanjima iz informatike, postižući značajne uspjehe u kategoriji razvoja softvera. Osim izvrsnog nastavničkog iskustva, ima veliko iskustvo u razvoju komercijalnih aplikacija te široka znanja iz područja frontend i backend developmenta, zbog čega je izvrstan predavač programa obrazovanja iz područja razvoja softvera. Kao vlasnik obrta za programiranje Visio Inventum te suosnivač startupa PlantOn, ne samo da primjenjuje svoje stručno znanje već i proaktivno oblikuje digitalnu budućnost. Neprekidno je angažiran u stvaranju novih inovativnih rješenja, koristeći svoje veliko developersko iskustvo kako bi ostvario visoke standarde u području programiranja.

UČILIŠTE POTENCIJAL

ZAŠTO POTENCIJAL?

Samo neki od razloga zašto nas odabrati 

Iskusni predavači

Naši predavači su stručnjaci u svojim poljima i posvećeni su vašem napretku.

Prilagodljivi raspored

Online učenja olakšava pristup obrazovanju, bez obzira na vašu trenutačnu situaciju.

Kvaliteta obrazovanja

Naša predanost izvrsnosti odražava se u našim pomno osmišljenim programima

Stalna podrška

Tu smo kako bi vam pomogli riješiti sve izazove te ostvarite osobne ciljeve

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr