Internetski marketing i brendiranje

Savladavanje internetskog marketinga i brendiranja ključno je za izgradnju prepoznatljivog imidža i privlačenje ciljane publike.

O programu

Cijena programa:

Redovna cijena programa je 544,83 €, a program je besplatan uz korištenje vaučera HZZ-a.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 225 sati, od čega 161 sat obuhvaća teoriju s vježbama, a 64 sata namijenjena su samostalnim aktivnostima polaznika.

Opis programa:

Digitalni marketing je preuzeo primat nad tradicionalnim oblicima marketinga. Oglašavanje danas je brže, dostupnije i mjerljivije nego ikada prije. Prisustvo na internetu postalo je ključno za poslovne subjekte, jer za većinu korisnika oni koji nisu vidljivi na internetu gotovo da i ne postoje. Stoga su stručnjaci za digitalni marketing vrlo traženi na tržištu rada. Bez obzira jeste li zaposleni u korporaciji ili vodite malo obiteljsko poduzeće, borite se za vidljivost na internetu.

Ovaj program vam omogućuje da se uključite u tu priču. Možete kreirati kampanju koju će ljudi stvarno primijetiti i kliknuti. Možete biti dio nove generacije koja oblikuje budućnost digitalnog marketinga. Saznajte kako!

Uvjeti upisa: 

Za upis u program potrebno je imati završenu četverogodišnju srednju školu.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika.

Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje, dobit ćete uvjerenje koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr