Dizajniranje i upravljanje bazama podataka

Upoznajte inovativne tehnike i najnovije trendove u stvaranju i održavanju pouzdanih i efikasnih baza podataka.

O programu

Cijena programa:

Redovna cijena programa je 1.067,62 €.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 150 sati, od čega 105 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 45 sati je namijenjeno samostalnim aktivnostima polaznika.

Opis programa:

U današnjem digitalnom dobu, gdje svakodnevno nastaje ogromna količina podataka, ključno je razumijevanje i upravljanje tim podacima. Naš program obrazovanja usmjerit će vas na to kako efikasno skladištiti, zaštititi i učiniti podatke dostupnima.

Ovaj program vodi vas kroz sve faze upravljanja bazama podataka – od temeljnog razumijevanja tehnologije do naprednih vještina u SQL programiranju. Također, kako biste mogli podatke prezentirati korisnicima na učinkovit i razumljiv način, naučit ćete koristiti alate za razvoj korisničkih sučelja. 

Opremite se znanjem i vještinama potrebnim za upravljanje ogromnim količinama podataka i postanite ključni igrač u digitalnom svijetu.

Uvjeti upisa:

Za upis u program potrebno je imati završenu trogodišnju srednju školu.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika, predvidivo u ožujku 2024. godine.

Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije dizajniranje i upravljanje bazama podataka, dobit ćete uvjerenje koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr