Objektno orijentirano programiranje (C#)

 C# omogućuje strukturiranje koda putem objekata i klasa, čime se olakšava organizacija i održavanje sofisticiranih aplikacija.

O programu

Cijena programa:

Redovna cijena programa je 1.388,68 €, a program je besplatan uz korištenje vaučera HZZ-a.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 225 sati, od čega 135 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 90 sati je namijenjeno samostalnim aktivnostima polaznika.

Opis programa:

Moderne softverske aplikacije sadrže milijune linija koda i velike količine podataka, što ih čini kompleksnima i teškima za razumijevanje i održavanje. Da bismo olakšali rad s tim informacijama, potrebna nam je misaona paradigma koja će nam pomoći da ih učinimo jednostavnima za razumijevanje i objašnjavanje, jednostavnima za nadogradnju i proširenje i jednostavnima za održavanje. 

Upravo to omogućuje objektno orijentirano programiranje, koje je jedna od najpopularnijih paradigmi korištenih u tu svrhu.

Uvjeti upisa:

Za upis u program potrebno je imati završenu trogodišnju srednju školu.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika, predvidivo u siječnju 2024. godine

Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije objektno orijentirano programiranje, dobit ćete uvjerenje koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr