Kako besplatno savladati baze podataka

U današnjoj eri digitalne transformacije, potražnja za administratorima baza podataka je u svakodnevnom porastu, čineći to zanimanje jednim od rastućih i traženijih zanimanja na tržištu rada danas. Međutim, jedno od čestih pitanja koje se postavlja je: “Kako mogu savladati rad s bazama podataka bez velikih financijskih ulaganja?” Odgovor leži u programu obrazovanja iz dizajniranja i upravljanja bazama podataka, kojemu je redovna cijena 1.067,62 €, a sada je dostupan besplatno zahvaljujući vaučerima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Iskoristite vaučere za besplatno obrazovanje

Uz vaučere HZZ-a Učilište Potencijal pruža izvanrednu priliku za one koji žele započeti ili unaprijediti svoju karijeru u IT sektoru. Putem vaučera, koje mogu iskoristiti i zaposlene i nezaposlene osobe, možete se besplatno upisati na ponuđene programe obrazovanja Učilišta Potencijal. Trenutno su preko vaučera dostupni programi Objektno orijentirano programiranje, Web programiranje, Dizajniranje i upravljanje bazama podataka te Internetski marketing i brendiranje. Vaučeri se mogu iskoristiti samo jednom, a nisu dostupni učenicima, redovinim i izvanrednim studentima kao niti umirovljenicima. 

Što nudi program  obrazovanja Dizajniranje i upravljanje bazama podataka?

Program je prilagođen početnicima u radu s bazama podataka sa najmanje završenom trogodišnjom srednjom školom, a dizajniran je tako da polaznicima pruži duboko razumijevanje dizajniranja i upravljanja bazama podataka, osposobljavajući ih za efikasno strukturiranje, održavanje i optimizaciju podatkovnih sustava u različitim poslovnim okruženjima. Osim tehničkih vještina, program stavlja naglasak i na razvoj analitičkih sposobnosti, kreativnog rješavanja problema i mekih vještina kao što su timski rad i komunikacija.

Usklađenost programa s vašim potrebama

Program se može pohađati u učionici ili nastavom na daljinu u realnom vremenu pa pruža priliku za učenje bez obzira na geografsku lokaciju polaznika. Nastava se odvija svaki drugi dan u popodnevnim satima, s rasporedom prilagođenim polaznicima,  obično u trajanju do četiri školska sata dnevno, što ovaj program čini pristupačnim i fleksibilnim za sve polaznike.  Dodatna prednost je da su snimke predavanja dostupne na internetskoj platformi, pa polaznici mogu lako nadoknade propuštene sate i ostati u toku s gradivom, čak i ako nisu bili u mogućnosti prisustvovati predavanju uživo. Za prisustvovanje online predavanjima potrebno je imati računalo opremljeno mikrofonom i opcionalno kamerom, a u slučaju da potrebnu opremu nemate, postoji i mogućnost besplatnog korištenja prijenosnog računala za cijelo vrijeme trajanja programa.

Kako se prijaviti?

Za prijavu na program putem vaučera, potrebno je posjetiti platformu https://mojvaucer.hzz.hr/  i prijaviti se za dostupne vaučere. Proces prijave je jednostavan, potreban vam je e-građanin identitet, osobna iskaznica, svjedodžba/diploma, životopis i vjenčani list, u slučaju promjene prezimena. U popisu dostupnih programa odaberite Učilište Potencijal i program obrazovanja Dizajniranje i upravljanje bazama podataka, a nakon što vam je vaučer odobren, proces prijave trebate odraditi i kod nas te će vam uz gore navedenu dokumentaciju biti potreban i rodni list. Po dolasku u Učilište ispunjavate upisnicu i potpisujete ugovor nakon čega ste spremni za početak predavanja. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na e-mail adresu info@ucilistepotencijal.hr.

Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

Programi

Informacije

Otkrijte svoj
potencijal

© 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
Stranicu izradio creatos.hr