Polaznici će naučiti kako maksimalno iskoristiti prirodne procese u voćnjaku radi postizanja zdravijih plodova i očuvanja okoline.
Cijena programa: Redovna cijena programa je 1.055,15 € , a program je besplatan uz korištenje vaučera HZZ-a.
Trajanje programa: Program traje ukupno 125 sati, od čega 105 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 20 sati je namijenjeno samostalnim aktivnostima polaznika.
Opis programa: Obrazovni program „Ekološka proizvodnja voća“ fokusira se na ekološki održive metode uzgoja voća. Ekološka proizvodnja voća je sve više popularna i tražena. Doprinosi zaštiti okoliša i donosi nova radna mjesta. Ovaj program obuhvaća sve korake proizvodnje voća, od izbora sorti i pripreme tla do berbe i skladištenja, s naglaskom na primjenu organskih i prirodnih resursa umjesto kemijskih gnojiva i pesticida. Polaznici će naučiti kako maksimalno iskoristiti prirodne procese u voćnjaku radi postizanja zdravijih plodova i očuvanja okoline. Ovaj program promovira ekološki odgovorni pristup u voćarskoj industriji kako bi se osigurala dugoročna održivost proizvodnje i zaštita životne sredine. Pridružite nam se!
Uvjeti upisa: Za upis u program potrebno je imati završenu minimalno osnovnu školu, navršenih 18 godina i liječničku svjedodžbu medicine rada.
Dokumenti potrebni za upis: osobna iskaznica, svjedodžba/diploma, rodni list, vjenčani list u slučaju promjene prezimena.
Početak nastave: Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika, predvidivo u rujnu 2024. godine.
Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja voća, dobit ćete uvjerenje o osposobljavanju koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.
“ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”
“ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”