Izrada multimedijskog sadržaja u poslovanju

Naučite kako kreativno koristiti alate za razmjenu informacija i ideja.

O programu

Cijena programa:

Redovna cijena programa je 375,00 €.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 75 sati, od čega 45 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 30 sati namijenjena su samostalnim aktivnostima polaznika.

Opis programa:

Izrada multimedijskog sadržaja preuzima primat nad tradicionalnim marketinškim strategijama. Danas je stvaranje vizualno privlačnih i interaktivnih sadržaja brže, lakše dostupno i mjerljivije nego ikada prije. Prisustvo na internetu sada nije samo poželjno, već je ključno za poslovni uspjeh. Bez obzira jeste li dio velike produkcijske kuće ili vodite malu kreativnu radionicu, važno je istaknuti se i privući pažnju publike.

Ovaj program vam omogućuje da se uključite u ovu dinamičnu priču. Možete stvarati sadržaje koji će ljudi zaista primijetiti i dijeliti. Možete postati dio generacije koja oblikuje budućnost multimedijskog stvaralaštva. Saznajte kako!

Uvjeti upisa:

Za upis u program potrebno je imati završenu minimalno trogodišnju srednju školu.

Dokumenti potrebni za upis: osobna iskaznica, svjedodžba/diploma, rodni list, vjenčani list u slučaju promjene prezimena.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika.

Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije izrada multimedijskog sadržaja u poslovanju, dobit ćete uvjerenje koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr