Klijentski operacijski sustavi

Operacijski sustavi dizajnirani su kako bi pružili korisnicima intuitivan i resursno efikasan način interakcije s računalima, olakšavajući svakodnevne zadatke i aplikacije.

O programu

Cijena programa:

Redovna cijena programa je 1.388,68 €.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 225 sati, od čega 135 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 90 sati je namijenjeno samostalnim aktivnostima polaznika.

Opis programa:

U današnjem digitalnom dobu, većina poslova obavlja se online, a rad od kuće postao je svakodnevica. Pravovremeno i pravilno upravljanje klijentskim operacijskim sustavima stvara konkurentske prednosti. Također ubrzava poslovne procese, olakšava komunikaciju, organizaciju datoteka i pruža bolju zaštitu podataka. 

Ovaj program osposobljava te da ažuriraš sustav u skladu s novim tehnologijama, upravljaš i dijeliš datoteke s kolegama iz tima, omogućiš postavke za daljinski pristup računalu i rad od kuće te osiguraš backup svih podataka i pridržavaš se protokola zaštite.

Uvjeti upisa:

Za upis u program potrebno je imati završenu trogodišnju srednju školu.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika.

Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije klijentski operacijski sustavi, dobit ćete uvjerenje koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr