Korištenje proračunske tablice u poslovanju

Steknite znanja potrebna za obradu brojčanih podataka u poslovanju korištenjem proračunskih tablica.

O programu

Cijena programa:

Redovna cijena programa je 375,00 €.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 125 sati, od čega 75 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 50 sati namijenjeno je samostalnim aktivnostima polaznika.

Opis programa:

Program obrazovanja Korištenje proračunskih tablica u poslovanju omogućuje polaznicima da steknu ključne vještine za efikasno korištenje proračunskih tablica u poslovnom okruženju. Kroz ovaj program, polaznici će naučiti kako kreirati, analizirati i interpretirati podatke pomoću popularnih alata za tablično računanje poput Microsoft Excela. Bez obzira na razinu predznanja, program pruža praktične vještine i tehnike koje će polaznici moći primijeniti u svakodnevnom radu, poboljšavajući tako svoju produktivnost i efikasnost. Upišite se i saznajte kako!

Uvjeti upisa:

Za upis u program potrebno je imati završenu minimalno trogodišnju srednju školu.

Dokumenti potrebni za upis: osobna iskaznica, svjedodžba/diploma, rodni list, vjenčani list u slučaju promjene prezimena.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika.

Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije korištenje proračunske tablice u poslovanju, dobit ćete uvjerenje koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr