Mobilno programiranje (Java)

Razvoj aplikacija za različite mobilne platforme koji programerima omogućuje doseg široke publike, a korisnicima različite funkcionalnosti i zabavne sadržaje na mobilnim uređajima.

O programu

Cijena programa:

Redovna cijena programa je 818,77 €.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 125 sati, od čega 80 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 45 sati je namijenjeno samostalnim aktivnostima polaznika.

Opis programa:

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije u mobilnom programiranju pruža ti priliku da zaroniš u svijet izrade mobilnih aplikacija i započneš kreiranje vlastite aplikacije koja će olakšati svakodnevni život i možda imati utjecaj na budućnost.

Tijekom programa ćeš naučiti sudjelovati u dizajniranju korisničkog sučelja i baze podataka, oblikovati konceptualno jednostavnu bazu podataka te analizirati podatke. Također ćeš pripremati jednostavne scenarije uporabe i testne scenarije, prilagođavati razvojno okruženje te izrađivati korisničko sučelje manje razine složenosti.

Programom se također stječe sposobnost testiranja komponenti, međusobne povezanosti i funkcionalnosti jednostavnog programskog sustava. Također ćeš naučiti izrađivati elemente baze podataka i povezivati jednostavne poslovne procese unutar programskog sustava.

Uvjeti upisa:

Za upis u program potrebno je imati završenu trogodišnju srednju školu.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika.

Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije mobilno programiranje, dobit ćete uvjerenje koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr