Primjena aplikacijskog softvera u knjigovodstvu

 Program omogućuje bržu analizu financijskih podataka čime olakšava donošenje ključnih poslovnih odluka.

O programu

Cijena programa:

Cijena programa iznosi 398,17 €.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 50 sati, od čega 45 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 5 sati je namijenjeno samostalnom radu.

Opis programa:

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije “Primjena aplikacijskog softvera u knjigovodstvu” omogućuje polaznicima usavršavanje u području primjene aplikacijskog softvera u knjigovodstvenim procesima. Program se sastoji od dva modula – otvaranje poslovnih knjiga i evidencija promjena u poslovanju korištenjem aplikacijskog softvera i ergonomska načela u uredskom poslovanju.

Uvjeti upisa:

Za upis u program primjene aplikacijskog softvera u knjigovodstvu potrebno je imati završenu četverogodišnju srednju školu ekonomskog smjera.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika.

Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije primjena aplikacijskog softvera u knjigovodstvu, dobit ćete uvjerenje koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr