POLITIKA KOLAČIĆA

Saznajte kako mi i naši partneri postavljamo kolačiće te koje opcije imate za njihovu kontrolu. 

Politika kolačića

Što su kolačići? 

Kolačići predstavljaju male dijelove podataka, pohranjene u tekstualnim datotekama, koje web stranice koje posjećujete pohranjuju na Vaše računalo ili druge uređaje. Uobičajeno se koriste kako bi web stranice funkcionirale ispravno ili učinkovitije, kao i za pružanje informacija vlasnicima web stranica te za bilježenje Vaših preferencija. Kolačiće mogu postaviti vlasnici web stranica ili treće strane koje poslužuju sadržaj web stranice ili pružaju analitičke usluge web stranicama. 

 

Kako koristimo kolačiće? 

Kolačiće koristimo u različite svrhe. Neki su kolačići nužni iz tehničkih razloga, a neki omogućuju personalizirano iskustvo za posjetitelje. 

 Niže su navedene različite kategorije kolačića koje koristimo, njihov naziv i svrha.  

Nužni kolačići: Ovo su kolačići koji su ključni za obavljanje osnovnih funkcija web stranice.  

Funkcionalni kolačići: Ovi se kolačići koriste za pohranjivanje postavki koje postavljaju korisnici kao što su jezik i lokacija. 

Statistički kolačići: Ovi kolačići služe za praćenje pojedinosti kao što je broj posjetitelja na stranici, kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo i postavljaju ih pouzdane treće strane (npr. Google Analytics). 

Kolačići prema svome trajanju mogu biti sesijski ili trajni. Sesijski kolačići brišu se kada zatvorite preglednik. Trajni kolačići ostaju pohranjeni na stranici dok ne isteknu ili dok ne izbrišete kolačiće putem postavki preglednika. Datumi isteka postavljeni su u samim kolačićima i mogu varirati u duljini, ovisno o namjeni kolačića. 

 S obzirom na to da kolačiće na našoj web stranici postavlja treća strana koja poslužuje sadržaj web stranice upućujemo Vas da specifičnosti vezane za kolačiće koje prikupljamo pogledate na sljedećoj poveznici: https://wordpress.org/about/privacy/cookies/.  

 

Vaš izbor u vezi s kolačićima

Ako želite možete ograničiti korištenje kolačića ili ih potpuno onemogućiti.  

 Kako biste saznali više o tome kako upravljati kolačićima posjetite https://www.aboutcookies.org/ 

 Za više pojedinosti o oglašivačkim kolačićima i kako njima upravljati posjetite https://youronlinechoices.eu/ (za područje EU-a) ili https://youradchoices.com/ (za područje SAD-a). 

 Za više pojedinosti o statističkim kolačićima posjetite stranicu Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.  

 Važno je napomenuti da ograničavanje ili onemogućavanje upotrebe kolačića može ograničiti funkcionalnost web stranice. 

 Ako imate bilo kakvih pitanja vezana za ovu Politiku kolačića, možete nas kontaktirati putem adrese elektroničke pošte navedenoj na našoj web lokaciji https://ucilistepotencijal.hr/kontakt/.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr