Izrada poslovnog plana

Naučite identificirati elemente poslovnog planiranja i izradite poslovni plan.

O programu

Cijena programa:

Redovna cijena programa je 335,00 €.

Trajanje programa:

Program traje ukupno 50 sati, od čega 25 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 20 sati namijenjeno je samostalnim aktivnostima polaznika.

Opis programa:

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije izrade poslovnog plana je strukturirani tečaj dizajniran za pojedince koji žele naučiti ključne vještine potrebne za uspješno izrađivanje poslovnih planova. Ovaj program pruža praktično znanje i alate potrebne za analizu tržišta, definiranje ciljeva, razvoj marketinških strategija, financijsko planiranje i druge važne aspekte poslovnog planiranja.

Kroz interaktivne lekcije, studije slučaja i praktične vježbe, polaznici će steći dublje razumijevanje procesa izrade poslovnog plana te će biti osposobljeni da razviju konkurentne i održive poslovne strategije. Program se fokusira na stvaranje konkretnih, prilagođenih poslovnih planova koji odražavaju specifične potrebe i ciljeve polaznika. 

Uvjeti upisa:

Za upis u program potrebno je imati završenu minimalno trogodišnju srednju školu.

Dokumenti potrebni za upis: osobna iskaznica, svjedodžba/diploma, rodni list, vjenčani list u slučaju promjene prezimena.

Početak nastave:

Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika.

Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije izrada poslovnog plana, dobit ćete uvjerenje koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.

POTENCIJAL

Naši polaznici

  “ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”

   “ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”

   24/7

   Kontaktirajte nas:

   info@ucilistepotencijal.hr

   Potencijal učilište logo_3_3 – bojaZaWeb

   Informacije

   Otkrijte svoj
   potencijal

   © 2023 UČILIŠTE POTENCIJAL. Sva prava pridržana
   Stranicu izradio creatos.hr