Program pruža temeljno znanje o ekološkoj proizvodnji povrća, s fokusom na principima organskog uzgoja, održivim poljoprivrednim praksama i upravljanju resursima
Cijena programa: Redovna cijena programa je 1.351,25 €.
Trajanje programa: Program traje ukupno 150 sati, od čega 135 sati obuhvaća teoriju s vježbama, a 15 sati je namijenjeno samostalnim aktivnostima polaznika.
Opis programa: Ovaj obrazovni program pruža temeljno znanje o ekološkoj proizvodnji povrća, s fokusom na principima organskog uzgoja, održivim poljoprivrednim praksama i upravljanju resursima. Polaznici će naučiti o važnosti zaštite okoliša, očuvanja biološke raznolikosti te smanjenju upotrebe kemikalija i umjetnih gnojiva. Kroz praktične primjere i studije slučaja, program će ih osposobiti za implementaciju ekoloških tehnika u uzgoj povrća, uz naglasak na optimalnom korištenju resursa i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš. Na kraju programa, polaznici će biti osposobljeni za vođenje ekološki održivih poljoprivrednih operacija te će imati veće razumijevanje zahtjeva tržišta i potreba potrošača u vezi s ekološki proizvedenim povrćem. Pridružite nam se!
Uvjeti upisa: Za upis u program potrebno je imati završenu minimalno osnovnu školu, navršenih 18 godina i liječničku svjedodžbu medicine rada.
Dokumenti potrebni za upis: osobna iskaznica, svjedodžba/diploma, rodni list, vjenčani list u slučaju promjene prezimena.
Početak nastave: Nastava započinje nakon popunjavanja grupe polaznika.
Nakon uspješnog završetka ovog programa za stjecanje mikrokvalifikacije ekološka proizvodnja povrća, dobit ćete uvjerenje o usavršavanju koje možete upisati u svoju e-radnu knjižicu.
“ Učenje na Učilištu Potencijal je bilo transformirajuće iskustvo za mene. Profesori su stručni i pristupačni, a prilagodljivi rasporedi su mi omogućili da istovremeno radim i usavršavam svoje vještine. Hvala vam na prilici za rast ”
“ Iako sam već imao dosta radnog iskustva, uvijek sam osjećao da mi nešto nedostaje. Učilište Potencijal mi je omogućilo da nadopunim svoje znanje i steknem nove perspektive u poslu. Sada sam konkurentniji nego ikad prije ”